Culinaire hoogstandjes van chef-kok Julien Lahire in het comfort van je Ardens vakantiehuis!
Verblijf je in een vakantiehuis van Ardennes-Etape in de vallei van de Semois? Dan stellen we je een exclusief gastronomisch aanbod voor om je ervaring extra op smaak te brengen. Chef Julien Lahire, 20 jaar ervaring in sterrenrestaurants en lid van de Maîtres Cuisiniers de Belgique, zet voortaan zijn talent in voor de gasten van de vakantiehuizen in de streek Moyenne Semois: Bouillon, Alle, Vresse, Bertrix, Florenville en vele andere plekken.
Kok aan huis
Een heerlijke brunch of een 2/3/4-gangenmenu? Zonder uitzondering baseert chef- kok Julien Lahire zijn creaties op huisgemaakte ingrediënten. Zijn aanpak op maat gaat veel verder dan een exquise keuken. Zo kookt hij volledig in functie van jullie voorkeuren, allergieën, specifieke diëten en vooral seizoensgebonden lokale producten. Geen standaardgerechten, geen menu’s die gebeiteld vastliggen. Voor een exclusieve beleving staat jullie smaak helemaal centraal. Julien komt naar je vakantiehuis en kookt voor jullie!
Gastronomie-traiteur
Naast zijn diensten als chef-kok aan huis stelt Julien Lahire je ook gastronomische afhaalgerechten voor. Bereid met dezelfde toewijding voor kwaliteit en smaak, rechtstreeks bij hem thuis af te halen.
Verleen je verblijf in de Ardennen een gastronomische toets met de uitzonderlijke diensten van Chef Julien Lahire. Wil je reserveren of meer info? Contacteer hem rechtstreeks en geniet van een ongeëvenaarde culinaire ervaring.
Ardennes-étape Privilege
Bij deze ervaring krijgen klanten van Ardennes-étape een exclusief voordeel! Als je een vakantiehuis boekt op onze website, krijg je toegang tot het Ardennes-étape Privilege-programma. Wat je mag verwachten ? Leuke verrassingen, reducties, geschenken, … bij onze lokale partners! Log in op je klantenpagina om je voordeel te bekijken.
Praktische informatie
- Minimumaantal van 12 personen voor de service ‘Chef aan huis’.
- Voor kleinere groepen kan je ter plekke gerechten afhalen. Meer informatie per telefoon of e-mail
2-gangenmenu: € 23 - € 27 per persoon
3-gangenmenu: € 42 - € 48 per persoon
4-gangenmenu: € 58 - € 64 per persoon
Brunch: € 30 per persoon
Op reservering, minstens 9 dagen vooraf
De omgeving ontdekken