Vrijstaande vakantiewoning in Bastogne, Ardennen

[107674-01]
+
14 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige vakantiewoning voor 14 personen in het hart van de Ardennen , gelegen in het levendige Bastogne . Het huis is volledig gerenoveerd en biedt een perfecte mix van comfort en moderniteit . Ideaal voor een verblijf met familie of vrienden: deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. De woning beschikt over 5 slaapkamers...

Welkom in deze prachtige vakantiewoning voor 14 personen in het hart van de Ardennen, gelegen in het levendige Bastogne. Het huis is volledig gerenoveerd en biedt een perfecte mix van comfort en moderniteit. Ideaal voor een verblijf met familie of vrienden: deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

De woning beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers, waaronder een speciale kamer met 6 bedden voor de kinderen en comfortabele dubbele kamers voor de ouders. De gezellige woonkamer met een houtkachel is de perfecte plek om te ontspannen. De eetkamer is uitgerust met een grote tafel en banken, ideaal voor gezellige maaltijden en lange avonden vol gesprekken.

De woning is ook perfect voor gezinnen met jonge kinderen, met 2 babybedjes en 1 kinderstoel. De privétuin met een barbecue en een terras aan het water is een geweldige plek om te genieten van de natuur. Kinderen kunnen zich vermaken in het klein beekje dat langs de tuin stroomt, vooral tijdens de warme zomermaanden.

Naast de geweldige voorzieningen in de woning zelf, is er ook veel te doen in de omgeving. Bezoek het indrukwekkende Kasteel van La Roche-en-Ardenne en waan je in de middeleeuwen. Deze historische plek biedt een fascinerende kijk op het verleden en is een must-see voor geschiedenisliefhebbers.

Voor wie geïnteresseerd is in de Tweede Wereldoorlog, is Bastenaken de perfecte bestemming. Deze stad biedt tal van musea en monumenten die de oorlogsgebeurtenissen herdenken. Een van de meest indrukwekkende plekken is het Battle of the Bulge Monument, een unieke herdenkingsplaats die je niet mag missen.

Als je van natuur en adembenemende uitzichten houdt, moet je zeker een bezoek brengen aan het uitzichtpunt van Le Hérou. Dit panoramische uitzichtpunt biedt een schitterend uitzicht over de omgeving en is perfect voor een ontspannen wandeling of een picknick.

Met al deze geweldige voorzieningen en activiteiten in de buurt, is deze vakantiewoning in Bastogne de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een beetje van beide, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd met familie en vrienden.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Gelijkvloers
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Houtkachel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 badkamers
5 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 babybedden , 1 kinderstoel
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine

Bijzondere bepalingen

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Noorden
Totale oppervlakte
210 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
5
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1996
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Filter-koffiezetapparaat , Soepmixer , Broodrooster
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1
  • Berging

    Stofzuiger, Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 5 - 6p

    1p bed x 6, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Badkamer

    Douche x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Tuin

    Oppervlakte 2000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 16 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 8
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Bos
200 m
Rivier
100 m
Restaurants
2 km
Winkels
5 km
Markt
8 km (Bastenaken)
VVV Kantoor
8 km (Bastenaken)
Mister Cash
8 km (Bastenaken)
Station
20 km

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

D. Laurent FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Augustus 2024

Weekend familial dans ce gîte très sympa, confortable,très spacieux et lumineux. Tout y était pour passer un agréable séjour. Des hôtes réactifs aux moindres demandes et sont de bons conseils.A recommander

Vertalen naar het Nederlands
C. Dieter NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Augustus 2024

mooi groot huis, correcte eigenaars

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken