Romantische vakantiewoning met wellness in Beauraing, Ardennen

[107691-02]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige vakantiewoning voor 2 personen, gelegen in het pittoreske Beauraing. Deze charmante woning is de perfecte plek voor een romantisch verblijf en biedt een scala aan luxe voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken. Geniet van een ontspannende sessie in de bubbelbad of ontspan in de infraroodcabine . Voor de ultieme ontspanning is er ook een buitensauna ,...

Welkom in deze prachtige vakantiewoning voor 2 personen, gelegen in het pittoreske Beauraing. Deze charmante woning is de perfecte plek voor een romantisch verblijf en biedt een scala aan luxe voorzieningen om je verblijf onvergetelijk te maken. Geniet van een ontspannende sessie in de bubbelbad of ontspan in de infraroodcabine. Voor de ultieme ontspanning is er ook een buitensauna, ideaal om even helemaal tot rust te komen.

De woning is volledig gelijkvloers en beschikt over een gezellige houtpelletkachel die zorgt voor een warme sfeer. De ontspanningsruimte is perfect om te relaxen na een dag vol activiteiten. Het privéterras biedt een prachtige plek om te genieten van de rustige omgeving en de nabijgelegen bossen.

De woning heeft 1 comfortabele slaapkamer en 1 moderne badkamer. Het is ook mogelijk om je trouwe viervoeter mee te nemen, aangezien 1 hond welkom is!

De woning is gelegen in een zeer rustige buurt, dicht bij de bossen, en op slechts 5 km van Givet. Dit maakt het de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige omgeving en het genieten van diverse activiteiten.

Laat je verleiden door de charme van het Kasteel van Freÿr. Dit prachtige kasteel biedt een fascinerende blik in de geschiedenis en is omgeven door adembenemende tuinen. Het is de perfecte plek voor een romantische daguitstap.

Ontdek de legende van de Bayard-rots, een indrukwekkende rotsformatie die verbonden is aan een fascinerend verhaal. Deze bezienswaardigheid is zeker een bezoek waard en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving.

Beleef het kasteelleven in het kasteel van Lavaux-Sainte-Anne. Het is een van de mooiste in de regio en biedt een unieke kijk op het leven in vervlogen tijden. De prachtige tuinen en het indrukwekkende interieur maken het tot een echte must.

Val voor de charmes van Celles, een van de mooiste dorpjes in Wallonië. Dit pittoreske dorpje is perfect voor een romantische wandeling en biedt tal van charmante plekjes om te ontdekken.

Verken een 'wonderbaarlijke' grot: La Merveilleuse. Je komt er terecht in een fascinerende ondergrondse wereld om te verkennen: een geweldige activiteit voor een avontuurlijke dag.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, deze vakantiewoning in Beauraing biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf. Boek nu en geniet van alles wat deze prachtige regio te bieden heeft!

Toegankelijkheid
Gelijkvloers
1 hond welkom
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Loungeruimte , Sauna , Bubbelbad
Houtpelletkachel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Tuinmeubilair , Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

De eigenaar biedt de mogelijkheid om een uiterst copieus ontbijt te reserveren, met niets dan verse producten. De perfecte manier om je dag te beginnen. Daarnaast kun je op aanvraag ook genieten van ontspannende en esthetische behandelingen, zodat je volledig kunt ontspannen tijdens je verblijf.

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!
Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Bossen
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
75 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Elektrisch / Houtpelletkachel
Jaar van renovatie
2020

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtpelletkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Koffiezetapparaat Senseo, Vitroceramische kookplaat x 2, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer Waterkoker , Broodrooster
  • Zitkamer

  • Ontspanningsruimte

    Bubbelbad (4p), Infraroodcabine (2 pers), TV
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Terras

    Omheind 1, Oppervlakte 94 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Bos
500 m
Bakkerij
5 km (Beauraing)
Winkels
1 km
Restaurants
200 m
Markt
5 km (Beauraing)
VVV Kantoor
5 km (Beauraing)
Apotheek
1 km
Mister Cash
5 km (Beauraing)
Bus
1 km
Station
5 km (Beauraing)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken