Boomhut in Bertrix, Ardennen

[106754-03]
+
6/8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze unieke boomhut voor 8 personen , gelegen in het charmante Bertrix. Deze bijzondere accommodatie biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud. De boomhut is gebouwd rond de stammenvan majestueuze bomen en is verhoogd ten opzichte van de grond, waardoor je het gevoel hebt te worden gewiegd door de natuur. Het gebruik van hout als belangrijkste bouwmateriaal geeft...

Welkom in deze unieke boomhut voor 8 personen, gelegen in het charmante Bertrix. Deze bijzondere accommodatie biedt een onvergetelijke ervaring voor zowel jong als oud. De boomhut is gebouwd rond de stammenvan majestueuze bomen en is verhoogd ten opzichte van de grond, waardoor je het gevoel hebt te worden gewiegd door de natuur. Het gebruik van hout als belangrijkste bouwmateriaal geeft de boomhut een warme en gezellige uitstraling. De eigenaar van deze prachtige plek is tevens de bouwer en het creatieve brein achter het ontwerp, terwijl zijn vrouw de decoratie tot in de puntjes verzorgde.

De boomhut beschikt over 3 comfortabele slaapkamers en 1 moderne badkamer, perfect voor een gezin of een groep vrienden. Er is ook een babybedje en een kinderstoel , zodat ook de allerkleinsten zich thuis voelen. De gelijkvloerse indeling maakt de boomhut toegankelijk en praktisch voor iedereen.

Een van de hoogtepunten van deze accommodatie is de overdekte hottub. Dit is de ideale plek om te ontspannen na een dag vol avonturen in de Ardennen. Daarnaast is er een gezellige houtkachel die voor extra warmte en sfeer zorgt tijdens de koudere maanden.

De boomhut beschikt over een privéterras waar je kunt genieten van de rust en de natuur om je heen. Er is ook een loungeruimte waar je kunt ontspannen met een goed boek of een spelletje kunt spelen met de kinderen. Voor wie met een elektrische auto komt, is er een laadpaal beschikbaar.

Een verblijf in deze boomhut biedt ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk ontbijt, dat ter plaatse kan worden besteld. Daarnaast kun je je boodschappen doen op de lokale boerenmarkt, waar je verse en lokale producten kunt kopen.

De omgeving van Bertrix biedt tal van activiteiten en bezienswaardigheden die je vakantie nog specialer maken. Ontdek de middeleeuwse kasteelruïnes van Herbeumont en laat je meevoeren naar een andere tijd. Bezoek het indrukwekkende Kasteel van Herbeumont, waar de natuur en de geschiedenis samenkomen.

Voor een nog diepere duik in de middeleeuwen, mag een bezoek aan het Kasteel van Bouillon niet ontbreken. Dit imposante kasteel biedt een fascinerende kijk op het leven in de middeleeuwen en is een geweldige plek voor zowel volwassenen als kinderen.

Als je van wateractiviteiten houdt, dan is het Meer van Neufchâteau de perfecte plek voor jou. Hier kun je genieten van zwemmen, kanoën en andere watersporten in een prachtige natuurlijke omgeving.

De zuidelijke Ardennen herbergen enkele van de mooiste landschappen van België, waaronder het Nationaal Park van de Semoisvallei. Dit park biedt talloze wandel- en fietspaden die je door de ongerepte natuur leiden.

Een ander hoogtepunt in de regio is La Roche à l’Appel, een schitterend uitkijkpunt in het hart van de Ardense bossen. Hier kun je genieten van een panoramisch uitzicht over de omgeving.

Tot slot is een bezoek aan Chassepierre een must. Dit pittoreske dorpje staat bekend om zijn prachtige natuur, spectaculaire evenementen en magische sfeer.

Deze boomhut in Bertrix biedt niet alleen een unieke en comfortabele accommodatie, maar ook een ideale uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving te verkennen. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of een combinatie van beide, deze boomhut heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen.

Toegankelijkheid
Gelijkvloers
Honden niet toegelaten
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Houten warmwaterbad , Loungeruimte
Houtkachel
Geen Wifiverbinding
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed (op aanvraag) , 1 babybed , 1 kinderstoel (op aanvraag)
Buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
EV-oplaadpunt
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Trek er eens opuit... op een ezel: een unieke activiteit georganiseerd door de eigenaars! Kinderen houden van het contact met dit ongelofelijk aaibare dier.

 

Dit vakantiehuis zonder wifi of televisie biedt je de kans om je eens volledig van de wereld af te zonderen!

 

Het beddengoed is in de huurprijs inbegrepen. Geen gedoe dus bij aankomst en vertrek!

 

Wat dacht je van een echt Ardens ontbijt met heerlijke streekproducten? Neem gewoon voor je verblijf contact op met de eigenaar om het te reserveren (uiterlijk maandag voor vrijdag).

Belangrijk om te weten

Er is een mezzaninekamer

Toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit

Opmerking : 1 Geen TV

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Oriëntatie
Noord-Oosten
Type woning
Vrijstaande vakantiehuis
Ligging
In de bossen
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Bossen, Dorp
Totale oppervlakte
116 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
2021

Niveau 0

  • Hall 1

  • Zitkamer

    Houtkachel
  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 3, Oven x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Vruchtenpers , Stofzuiger , Nespresso Koffiemachine , Plancha , Raclette
  • Eetkamer

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Mezzaninekamer 3 - 4p

    2p bed x 1, 1p bed x 2

Buiten

  • Ontspanningsruimte

    Warmwaterbad, Douche x 1
  • Privéterras

    Oppervlakte 80 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Houtblokken 1 mand hout gratis aangeboden bij aankomst
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bakkerij
2 km
Bos
0 m
Apotheek
2 km
Rivier
300 m
Restaurants
2 km
Winkels
2 km
Markt
2 km
VVV Kantoor
2 km
Mister Cash
2 km
Bus
1 km

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken