Comfortabel vakantiehuis met zwembad en houtkachel in Ciney, Ardennen

[107649-01]
8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in dit prachtige vakantiehuis voor 8 personen in Ciney . Deze woning is de ideale plek voor een of twee gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de prachtige omgeving van de Ardennen. Met zijn 4 slaapkamers, 1 badkamer , een babybedje en kinderstoel , biedt dit huis alle comfort die je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf. De woning is uitgerust met een...

Welkom in dit prachtige vakantiehuis voor 8 personen in Ciney. Deze woning is de ideale plek voor een of twee gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie in de prachtige omgeving van de Ardennen. Met zijn 4 slaapkamers, 1 badkamer, een babybedje en kinderstoel, biedt dit huis alle comfort die je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf.

De woning is uitgerust met een houtkachel voor gezellige avonden en een houtbarbecue voor heerlijke zomerse maaltijden. Het overdekte terras biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuur en is de perfecte plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. En voor degenen die met een elektrische auto reizen, is er een laadstation beschikbaar.

Maar het echte hoogtepunt van dit vakantiehuis is ongetwijfeld het verwarmd buitenzwembad. Of je nu wilt afkoelen op een warme zomerdag of wilt genieten van een verfrissende duik in de lente of herfst, het zwembad is altijd een hit bij jong en oud.

De woning is gelegen aan de rand van een gehucht, met een prachtig uitzicht op een vallei. De omgeving is werkelijk betoverend en het dorp heeft zijn authenticiteit behouden. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van de natuur.

Maar er is ook genoeg te doen in de omgeving. Bezoek bijvoorbeeld het charmante stadje Durbuy, het wereldberoemde Geopark in de Famenne, of de indrukwekkende Grot van Lorette. En vergeet niet een bezoek te brengen aan het elegante Kasteel van Modave of het ontspannende stadje Rochefort.

Of je nu houdt van wandelen, cultuur, geschiedenis of gewoon van het buitenleven, er is voor ieder wat wils in de omgeving van dit vakantiehuis. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf en geniet van een onvergetelijke vakantie in de Ardennen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Houtkachel
Barbecue met hout
Buitenzwembad
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
4 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Privéterras 
Beek
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
EV-oplaadpunt
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaande vakantiehuis
Ligging
A l'entrée d'un village
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
225 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Productiewijze warm water
Bouwjaar
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Espressoapparaat , Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Stofzuiger
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2, Opmerking : Bedden kunnen gescheiden of samengevoegd worden. Informeer de eigenaar over de configuratie van de kamers (tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden).
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, Douche x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Overdekt terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Buitenzwembad

    Verwarmd 27°, Afmeting (8 m x 4 m x 1.5 m), Beschikbaarheid beschikbaar van 1/06 tot en met 30/09, Afgeschermd Door een elektrisch rolluik
  • Beveiligde fietsenstalling

    Fietsenstalling: x 8
  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 850 m², Beekje
  • Privéparking

    Laadstation voor elektrisch voertuig, Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
50 m
Rivier
4 km (La Lesse)
Beekje
Ravel
7 km
Apotheek
4 km (Houyet)
Bakkerij
5 km (Celles)
Restaurants
5 km (Celles)
Winkels
4 km (Houyet)
Markt
4 km
VVV Kantoor
4 km (Houyet)
Mister Cash
4 km (Houyet)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken