Charmante vakantiewoning in Fauvillers, Ardennen

[107688-01]
5 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Uitstekend Lees de reacties 9,5

Welkom in deze charmante vakantiewoning in Fauvillers, ideaal voor een familie van 4 tot 5 personen . Deze woning, gebouwd in 2012 en volledig gerenoveerd in 2024, biedt een perfecte combinatie van modern comfort en landelijke charme. Met zijn ligging in een rustig gehucht in de Ardennen, is de drukte van het dagelijks leven hier heel ver weg. De woning beschikt over 2 slaapkamers en...

Welkom in deze charmante vakantiewoning in Fauvillers, ideaal voor een familie van 4 tot 5 personen. Deze woning, gebouwd in 2012 en volledig gerenoveerd in 2024, biedt een perfecte combinatie van modern comfort en landelijke charme. Met zijn ligging in een rustig gehucht in de Ardennen, is de drukte van het dagelijks leven hier heel ver weg.

De woning beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers, wat zorgt voor optimaal comfort voor iedereen. De hoofdslaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, terwijl de tweede slaapkamer beschikt over 3 eenpersoonsbedden. De open keuken is volledig uitgerust en staat in verbinding met de gezellige woonkamer, waar je geniet van de gezelligheid van een houtpelletkachel.

Een van de hoogtepunten van deze woning is het prachtige privéterras en de privétuin. Hier kun je in de zomer heerlijk ontspannen en genieten van een barbecue.

Deze vakantiewoning is ook ideaal voor een verblijf met een baby, met alle nodige voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Bovendien is ook je hond welkom, zodat je trouwe viervoeter ook van de vakantie kan genieten.

De ligging van de woning in een doodlopende straat zorgt voor een rustige en veilige omgeving, ideaal voor een ontspannen verblijf op het platteland. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor wandelingen en andere buitenactiviteiten.

In de buurt zijn er verschillende interessante activiteiten en bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Battle of the Bulge Monument, een unieke herdenkingsplaats die je terugvoert naar de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Voor een adembenemend uitzicht over drie landen tegelijk, ga je naar de belvedère van Aarlen.

Als je van geschiedenis en kastelen houdt, mag je het Kasteel van La Roche-en-Ardenne niet missen. Dit middeleeuwse kasteel biedt een fascinerende blik op het verleden en is een geweldige plek voor een dagje uit met het gezin.

Voor natuurliefhebbers is het Natuurpark van de Twee Ourthes een must. Dit park biedt een verscheidenheid aan wandelpaden en een prachtige natuurlijke omgeving om te verkennen.

Deze vakantiewoning in Fauvillers biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie in de Ardennen. Boek nu je verblijf!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Houtpelletkachel
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
2 slaapkamers
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Jardin et campagne
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
140 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Hall

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Stoomkoker , Raclette , Fonduestel
  • Zitkamer

    Houtpelletkachel, TV, Internetaansluiting Draadloos
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 3p

    1p bed x 3
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 2, WC x 1, Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 600 m²
  • Privéterras

    Oppervlakte 20 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Ravel
5 km (Fauvillers)
Bakkerij
7 km (Martelange)
Winkels
7 km (Martelange)
Apotheek
7 km (Martelange)
Restaurants
12 km (Bastenaken)
VVV Kantoor
12 km (Bastenaken)

3 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,5
Uitstekend

Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2024

Super warm ontvangst. Goed geregeld. Vriendelijke dame.

Vertalen naar het Nederlands
V. Katrien NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Augustus 2024

Mooi en gezellig vakantiehuis, smaakvol ingericht met modern en comfortabel meubilair. De keuken is zeer goed voorzien van alles wat je nodig hebt. Warme ontvangst door de gastvrouw, die er alles aan doet om je verblijf perfect te laten verlopen. Bloemen op tafel en bier in de koelkast. Aangenaam terras en zeer stille omgeving op het einde van een doodlopende straat. Aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
S. Wendy NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2024

Een heel mooi vakantiehuis op een mooie rustig gelegen plek. We hebben een fijne tijd gehad daar! Voor het verblijf contact gehad en bij aankomst door een zeer vriendelijke mevrouw!

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken