Tiny house aan het natuurreservaat Canal de Bernistap in Houffalize, Ardennen

[107672-01]
2/3 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Uitstekend Lees de reacties 9,5

Welkom in deze prachtige tiny house in Houffalize , een idyllisch plekje voor een romantisch verblijf. Dit  tiny house , volledig op maat gebouwd in 2024, biedt een unieke ervaring voor 2 volwassenen en eventueel een kind. Gelegen aan de voet van het Canal de Bernistap , een beschermd natuurgebied, is dit de perfecte plek voor natuurliefhebbers. Hier kun je genieten van de rust en...

Welkom in deze prachtige tiny house in Houffalize, een idyllisch plekje voor een romantisch verblijf. Dit tiny house, volledig op maat gebouwd in 2024, biedt een unieke ervaring voor 2 volwassenen en eventueel een kind. Gelegen aan de voet van het Canal de Bernistap, een beschermd natuurgebied, is dit de perfecte plek voor natuurliefhebbers. Hier kun je genieten van de rust en de schoonheid van de natuur, met een prachtig uitzicht op de omliggende flora en fauna.

De tiny house is uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Er is een gezellige woonkamer met een panoramisch uitzicht op de natuur, een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele slaapkamer en een moderne badkamer. Dankzij de grote glazen wanden kun je vanuit elke hoek van het huis genieten van het prachtige landschap. In de zomer kun je ontspannen op het privéterras en luisteren naar het zachte gezang van de vogels en het kabbelende water van de beek die langs de tuin loopt.

Het tiny house biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor een verblijf in de natuur. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van een rustige vakantie in een groene omgeving. De ligging aan het beschermd natuurgebied Canal de Bernistap maakt het mogelijk om verschillende soorten vogels zoals reigers, Canadese ganzen en wilde eenden te spotten. Ook bevers zijn hier te vinden, wat het een droomplek maakt voor natuurliefhebbers.

Naast de prachtige omgeving biedt de regio rond Houffalize tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Laat je inspireren door de natuur in het Natuurpark van de Twee Ourthes. Dit park is een paradijs voor wandelaars en natuurliefhebbers, met tal van paden door de mooiste landschappen van de Ardennen.

Een andere aanrader is het meer en de stuwdam van Nisramont. Deze uitzonderlijke site midden in de Ardennen biedt prachtige uitzichten en is ideaal voor een dagje uit in de natuur. Je kunt hier wandelen, picknicken en genieten van de serene omgeving.

Voor een stap terug in de tijd kun je een bezoek brengen aan het Kasteel van La Roche-en-Ardenne. Dit middeleeuwse kasteel biedt een fascinerende kijk op het verleden en is een geweldige plek om te verkennen.

Mis tot slot zeker niet het panoramische adembenemende panoramische  uitzicht vanaf het uitzichtpunt van Le Hérou. Het biedt een spectaculair uitzicht over de vallei en is een perfecte plek voor een foto of gewoon om te genieten van de schoonheid van de natuur.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of gewoon wilt genieten van de natuur, dit tiny house in Houffalize biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Boek nu en ontdek zelf de magie van deze unieke plek.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Ligging
Terras met uitzicht
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Weiden
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
20 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
2024

Niveau 0

  • Zitkamer

    Slaapzetel 1p x 1, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 4, combi oven-microgolfoven , Koelkast met vriesvak x 1 Filter-koffiezetapparaat , Broodrooster , Soepmixer
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 500 m²
  • Privéterras

    Oppervlakte 12 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Vaatdoeken mee te nemen
Rivier
100 m
Bos
200 m
Restaurants
6 km (Houffalize)
Winkels
6 km (Houffalize)
VVV Kantoor
6 km (Houffalize)
Meer
25 km (Nisramont)
Skipiste
25 km (La Baraque de Fraiture)

5 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,5
Uitstekend

Anoniem NL Belgique
10
Verblijf van een jong koppel Midweek Augustus 2024

Een fantastisch mooie locatie en een huisje dat helemaal tiptop in orde was. Vriendelijke eigenaars. Heerlijk om te vertoeven met twee!

Vertalen naar het Nederlands
V. Claire NL Belgique
8,8
Verblijf van een jong koppel Week Augustus 2024

Super fijn verblijf! Het huisje was zeer netjes en een leuke ligging. Een aansluiting voor een kraantje buiten zodat je na een vuile wandeling of fietstocht je MTB kan afkuisen zou wel fijn zijn. Aangezien Houffalize gekend staat om zijn MTB paden hadden wij onze MTB mee en dan zou ook een plaatsje voor de fietsen wel leuk geweest zijn waar ze veilig stonden. Voor de rest een zeer fijne en rustige locatie! :)

Vertalen naar het Nederlands
V. Anniek NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Augustus 2024

Wat hebben wij hier genoten! Heel mooi plekje waar zeker rust is. Ligt dichtbij een leuk dorpje en er is in de buurt veel te doen. Je kan heerlijk buiten zitten en hebt genoeg zit mogelijkheden. Wij zouden hier zeker nog terug willen komen!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,1
Verblijf van een jong koppel Weekend Juli 2024

Leuk verblijf, tuin geeft uit op een zeer rustige straat en het mooie Kanaal van Bernistap. Binnenruimte is klein maar als je buiten kan leven is dit geen probleem. Gezellig ingericht, proper, leuk aankomstgeschenk. Leuk terras en kampvuur! Perfect voor twee mensen (maar ook niet meer).

Vertalen naar het Nederlands
B. Anaelle FR Belgique
10
Verblijf van een jong koppel Midweek Juli 2024

L'endroit est beau et très calme, on y fait de belles promenades. Le logement est très propre et bien agencé. Les propriétaires sont sympathique.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken