Moderne vakantiewoning in La Roche-en-Ardenne met tuin en terras

[107680-01]
+
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in het hart van de Ardennen, gelegen in het charmante dorpje La Roche-en-Ardenne . Deze gezellige woning, gebouwd in 2005, biedt plaats aan 4 personen en is ideaal voor gezinnen en koppels vrienden die op zoek zijn naar een ontspannen en avontuurlijke vakantie. Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer....

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in het hart van de Ardennen, gelegen in het charmante dorpje La Roche-en-Ardenne. Deze gezellige woning, gebouwd in 2005, biedt plaats aan 4 personen en is ideaal voor gezinnen en koppels vrienden die op zoek zijn naar een ontspannen en avontuurlijke vakantie.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer. De woonkamer is voorzien van een comfortabele zithoek met een cassettehaard, perfect om te ontspannen na een dag vol activiteiten. De ruimte is smaakvol ingericht en straalt een gezellige charme uit, en nog eens extra tijdens de kerstperiode...

De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers, wat zorgt voor voldoende privacy en comfort voor alle gasten. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er een babybedje en een kinderstoel, zodat ook de kleinsten zich thuis voelen.

De keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Maar wat deze woning echt bijzonder maakt, is de buitenruimte. Het privéterras met zijn comfortabele meubels en de privétuin bieden een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur. Hier kun je genieten van een gezellige houtbarbecue. In de herfst kan je hier zelfs het burlen van de herten horen.

Voor de fietsers onder jullie is deze woning een paradijs. Er is een beveiligde fietsenstalling en een fietsreinigingskit beschikbaar. Na een dag fietsen door de prachtige Ardennen kun je ontspannen in de ontspanningsruimte of de speelruimte voor de kinderen.

De ligging van deze vakantiewoning is perfect voor het verkennen van de omgeving.

Breng een dag door op het strand van Maboge, waar je kunt ontspannen en genieten van de zon. Of verken de stad La Roche-en-Ardenne, bekend als de 'parel van de Ardennen', met zijn rijke geschiedenis en charmante straatjes.

Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan het meer en de stuwdam van Nisramont een must. Deze uitzonderlijke locatie midden in de Ardennen biedt prachtige wandelpaden en adembenemende uitzichten.

Voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van rust en adrenaline, is Houffalize de perfecte bestemming. Hier kun je genieten van een scala aan activiteiten, van rustige wandelingen tot spannende MTB-avonturen.

Boek nu en beleef een geweldige tijd in La Roche-en-Ardenne!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Kerstsfeer
Fietsverblijf
Burlen van het hert
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Cassettehaard
Barbecue met hout
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras  , Tuinmeubilair
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In een gehucht, Op het Platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Bos
Oriëntatie
Noord-Oosten
Totale oppervlakte
158 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Warmtepomp
Bouwjaar
2005
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Hall

  • Vestiaire

    Wasmachine
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    koffiezetapparaat met bonen, Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met diepvriezer x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Stofzuiger
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2, Opmerking : Bedden kunnen gescheiden of samengevoegd worden. Informeer de eigenaar over de configuratie van de kamers (tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden).
  • Privébadkamer 1

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2, Slaapzetel 1p x 1, Opmerking : Bedden kunnen gescheiden of samengevoegd worden. Informeer de eigenaar over de configuratie van de kamers (tweepersoonsbedden of eenpersoonsbedden).
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, Afzonderlijk toilet x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Beveiligde fietsenstalling

    Aantal parkeerplaatsen: 4
  • Privétuin

    Niet omheind, Oppervlakte 2000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Beddengoed en badhanddoeken verplicht te huren
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bakkerij
5km (La Roche en Ardenne)
Bos
500m
Apotheek
5km (La Roche en Ardenne)
Rivier
500m
Meer
10 km (Nisramont)
Restaurants
5km (La Roche en Ardenne)
Winkels
5km (La Roche en Ardenne)
Markt
5km (La Roche en Ardenne)
VVV Kantoor
5km (La Roche en Ardenne)
Mister Cash
5km (La Roche en Ardenne)
Station
35km (Libramont)

2 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

V. Alex NL Belgique
9,2
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Lang-Weekend Augustus 2024

Heel vriendelijke pesonen ,die dag voor aankomst mi j, via sms, opde hoogte gehouden i.v.m. opmaak beddens wegomleiding en aankomstuur. hebben ook alle utleg gegeven over het gebruik in de vakantiewoning. Een grote tuin met teras en mooi uitzicht over weiden en bossen Ook wandelroutes in de omgeving Dame sprekt vlot nederlans Zeker een aanrader. Zeker een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Augustus 2024

Maison attenante aux propriétaires, ils sont très accueillant. La maison est grande et bien agencé. J'ai apprécié le coin thé/café. La lecture sur le banc en face du beau paysage est un atout Bon séjour

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken