Schattig vakantiehuisje voor 2 personen in Paliseul, Ardennen

[107685-01]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Uitstekend Lees de reacties 9,8

Welkom in dit lieflijke  vakantiehuisje  voor 2 personen in het pittoreske Paliseul. Het gebouw diende oorspronkelijk om gezinnen te huisvesten die tijdens de 1e Wereldoorlog hun woning hadden verloren. Vandaag is het een van de weinige van die huisjes in de regio die nog steeds in gebruik is als woonruimte. Nu is het weliswaar volledig gerenoveerd en...

Welkom in dit lieflijke vakantiehuisje voor 2 personen in het pittoreske Paliseul. Het gebouw diende oorspronkelijk om gezinnen te huisvesten die tijdens de 1e Wereldoorlog hun woning hadden verloren. Vandaag is het een van de weinige van die huisjes in de regio die nog steeds in gebruik is als woonruimte. Nu is het weliswaar volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een supergezellig vakantiehuisje.

Bij aankomst in deze kleine maar gezellige woning word je meteen betoverd door de warme sfeer. De woning beschikt over een privétuin waar je kunt genieten van rustige momenten en de prachtige omgeving.

De vakantiewoning heeft 1 comfortabele slaapkamer en 1 moderne badkamer. De slaapkamer is ingericht met oog voor detail. De badkamer is uitgerust met alle moderne comfort.

De ligging van de woning is ideaal: in een residentiële wijk niet ver van het centrum en de winkels. De perfecte setting voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch uitje in de Ardennen..

Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Zo kan je de wonderen van de Grotten van Han ontdekkenDeze indrukwekkende grotten zijn een must-see voor natuurliefhebbers en avonturiers.

Bezoek het majestueuze kasteel van Lavaux-Sainte-Anne.Het is een geweldige plek om te verkennen en te genieten van de rijke geschiedenis van de regio.

Ontdek de natuurlijke schoonheid van het Nationaal park van de Semoisvallei: een paradijs voor natuurliefhebbers met tal van wandel- en fietspaden die door de prachtige landschappen van de zuidelijke Ardennen.

 

Boek nu je verblijf en geniet van een onvergetelijke vakantie in de Ardennen.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 slaapkamer
1 badkamer
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland, in het centrum van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Dorp
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
20 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
1915
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 2, Magnetron (microgolf) x 1 Combi, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Broodrooster , Vruchtenpers
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Niet omheind, Oppervlakte 48 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Vaatdoeken mee te nemen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
500 m
Bakkerij
500 m
Apotheek
8 km (Paliseul)
Rivier
1 km (Lesse)
Skipiste
6 km (Libin)
Restaurants
6 km (Libin)
Winkels
500 m
Markt
8 km (Paliseul)
VVV Kantoor
9 km (Paliseul)
Bus
600 m
Station
9 km (Paliseul)

4 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,8
Uitstekend

S. Dirk NL Belgique
10
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Lang-Weekend Augustus 2024

Een erg mooi compact vakantiehuisje! Het contact met de vriendelijke eigenaresse Martine verliep soepel. Het huisje was schoon en had alles wat we nodig hadden: een fijn bed, een goede douche, een mooie zithoek in de tuin met een parasol en ligstoelen, etc. Het dorpje Maissin heeft een supermarkt en bakker. Bouillon en de Semois regio zijn binnen een half uur te bereiken

Vertalen naar het Nederlands
R. Renate NL Belgique
9,8
Verblijf van een jong koppel Week Augustus 2024

Heerlijke vakantieweek gehad in dit huisje. Het is klein, maar van alle gemakken voorzien, schoon en netjes. De tuin met luxe zithoek is een absolute meerwaarde van dit huisje. De gastvrouw is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
N. Nick NL Belgique
9,4
Verblijf van een jong koppel Midweek Augustus 2024

Zeer nette woning met alles in voorzien. Het enige wat we vonden is dat we niet veel privacy hadden in de tuin, om lekker buiten te zitten.

Vertalen naar het Nederlands
O. Cath NL Belgique
10
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Juli 2024

Mooi, nieuw tiny huisje van enthousiaste en heel vriendelijke gastvrouw. Werd warm welkom geheten. Van alle gemakken voorzien. Ik kom graag nog eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken