Charmante cottage met panoramisch uitzicht in Plombières, Ardennen

[107696-01]
+
4/5 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze charmante c ottage voor 5 personen in Plombières . Deze vakantiewoning is de perfecte keuze voor 2 koppels vrienden of een familie met 2 of 3 kinderen . De gezellige inrichting en moderne voorzieningen zorgen ervoor dat je je hier meteen thuis voelt. De woning beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers , ideaal voor een comfortabel verblijf. De...

Welkom in deze charmante cottage voor 5 personen in Plombières. Deze vakantiewoning is de perfecte keuze voor 2 koppels vrienden of een familie met 2 of 3 kinderen. De gezellige inrichting en moderne voorzieningen zorgen ervoor dat je je hier meteen thuis voelt.

De woning beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers, ideaal voor een comfortabel verblijf. De woonkamer is uitgerust met een houtkachel en een houtpelletkachel, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer als het wat frisser wordt. Voor de zomermaanden is er een overdekt terras en een privétuin waar je kunt genieten van een heerlijke barbecue. De pingpongtafel buiten zal bij jong en oud in de smaak vallen. En je hond kan buiten naar hartenlust kunnen ravotten, want ook hij is hier welkom!

De keuken is volledig uitgerust en biedt alles wat je nodig hebt voor de heerlijkste maaltijden. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn er op aanvraag een kinderbed, een kinderstoel en een babybadje beschikbaar. De woning is gelijkvloers, wat het verblijf extra comfortabel maakt voor wie eventueel minder vlot te been is.

Een van de unieke kenmerken van deze cottage is de combinatie van oude meubels die hier een nieuw leven krijgen. Dit geeft de woning een bijzondere charme en authenticiteit. Het privéterras biedt een prachtig uitzicht op het dorp Sippenaeken.

Voor fietsliefhebbers is er een beveiligde fietsenstalling. De woning is ideaal voor een verblijf met baby. Kortom, deze vakantiewoning biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf in de Ardennen.

In de omgeving van de woning valt er van alles te beleven. Bezoek bijvoorbeeld het natuurreservaat van de Geul, een paradijs voor fauna en flora. Dit natuurreservaat is een must voor natuurliefhebbers en biedt prachtige wandelroutes en een rijke biodiversiteit.

Een andere aanrader is de Amerikaanse militaire begraafplaats van Henri-Chapelle. Deze indrukwekkende herdenkingssite is een plek van reflectie en eerbetoon aan de gesneuvelde soldaten. Het is een bezoek meer dan waard.

Voor de liefhebbers van traditionele Belgische bieren is een bezoek aan de abdij van Val-Dieu een must. Hier kun je genieten van heerlijke bieren en meer te weten komen over de rijke geschiedenis van de abdij.

Tot slot is een bezoek aan Eupen een aanrader. Deze stad biedt een perfecte mix van gastronomie, shopping en natuur. Je kunt hier heerlijk eten, leuke winkels ontdekken en genieten van de prachtige natuur in de omgeving.

Met al deze activiteiten en de comfortabele voorzieningen van deze cottage in Plombières, ben je zeker van een onvergetelijke vakantie in de Ardennen!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Gelijkvloers
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Houtkachel , Houtpelletkachel
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel (op aanvraag) , 1 babybad , 1 babybed (op aanvraag)
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras  , Tuinmeubilair
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Type woning
Logement non mitoyen
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
110 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Houtpelletkachel
Jaar van renovatie
2024

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Filter-koffiezetapparaat, Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1, Houtfornuis Broodrooster , Fonduestel , Waterkoker , Soepmixer
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Slaapkamer 1 - 2p

    De eenpersoonsbedden kunnen naast elkaar worden geplaatst om een tweepersoonsbed te vormen., 1p bed x 2
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 3p

    De eenpersoonsbedden kunnen naast elkaar worden geplaatst om een tweepersoonsbed te vormen., 1p bed x 3
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Terras

    Oppervlakte 18 m²

Buiten

  • Overdekt terras

    Oppervlakte 55 m²
  • Terras

    Oppervlakte 30 m²
  • Tuin

    Oppervlakte 340 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Pingpongtafel
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
500 m
Rivier
500 m
Restaurants
2 km (Sippenaeken)
Winkels
3 km (Hombourg)
VVV Kantoor
3 km (Hombourg)
Mister Cash
5 km (Gemmenich)
Bus
800 m
Station
13 km (Welkenraedt)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken