Vakantiehuis met prachtig uitzicht voor 2 personen in Rochehaut, Ardennen

[107673-03]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Zeer goed Lees de reacties 9,3

Welkom in dit prachtige vakantiehuis voor 2 personen in het pittoreske Rochehaut . Dit huis biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf. Het huis is volledig gelijkvloers en beschikt over een moderne inrichting. Je privéterras biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur, perfect om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een...

Welkom in dit prachtige vakantiehuis voor 2 personen in het pittoreske Rochehaut. Dit huis biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en comfortabel verblijf. Het huis is volledig gelijkvloers en beschikt over een moderne inrichting. Je privéterras biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur, perfect om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.

De woning heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer, ideaal voor een romantisch uitje of een rustige vakantie. De slaapkamer is ruim en comfortabel, met een groot bed en voldoende opbergruimte. De badkamer is modern en goed uitgerust.

Een van de unieke kenmerken van dit vakantiehuis is de mogelijkheid om het burlen van het hert te horen tijdens het bronstseizoen. Dit is een onvergetelijke ervaring die je dichter bij de natuur brengt. Het huis ligt in het Nationaal Park van de Semoisvallei, een van de mooiste gebieden van de zuidelijke Ardennen. Hier kun je genieten van lange wandelingen met je trouwe viervoeter. Want ook je hond is hier welkom!

Er zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt die je kunt verkennen. Begin je avontuur met een bezoek aan het uitkijkpunt van Frahan in Rochehaut. Dit is een van de mooiste uitkijkpunten in de regio, met een panoramisch uitzicht over de vallei en het pittoreske dorpje Frahan.

Een andere must-see is het Graf van de Reus in Bouillon. Dit natuurlijke monument is een van de meest iconische bezienswaardigheden in de Ardennen en biedt een prachtig uitzicht over de Semois.

Voor een reis terug in de tijd, kan je het Kasteel van Bouillon bezoeken. Dit middeleeuwse kasteel is een van de best bewaarde kastelen in België en biedt een fascinerend inzicht in de geschiedenis van de regio. Het kasteel organiseert ook regelmatig evenementen en tentoonstellingen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Verken het Nationaal Park van de Semoisvallei, een van de mooiste natuurgebieden in de zuidelijke Ardennen. Dit park biedt tal van wandel- en fietspaden die je door de prachtige natuur leiden. 

Dit vakantiehuis in Rochehaut biedt de perfecte combinatie van comfort, natuur en avontuur. Boek je verblijf vandaag nog en ontdek alles wat deze prachtige regio te bieden heeft!

Toegankelijkheid
Gelijkvloers
1 hond welkom
Specifieke interesses
Burlen van het hert
Ligging
Terras met uitzicht
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Tuinmeubilair , Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
Aan het eind van een dorp, Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Uitzicht op
Jardin et campagne
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
30 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Centrale verwarming op gas
Bouwjaar
2024

Niveau 0

  • Zitkamer

    TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Nespresso Koffiemachine, Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Vruchtenpers
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1, WC x 1

Buiten

  • Privéterras

    Oppervlakte 20 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Restaurants
20 m (Rochehaut)
Bos
500 m (Rochehaut)
Rivier
1 km (Semois)
Bakkerij
2 km (Rochehaut)
Apotheek
2 km (Rochehaut)
Winkels
2 km (Rochehaut)
Markt
12 km (Bouillon)
VVV Kantoor
12 km (Bouillon)
Station
12 km (Paliseul)

3 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,3
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
9,1
Verblijf van een jong koppel Midweek September 2024

Top

Vertalen naar het Nederlands
M. Philippe FR Belgique
9,7
Verblijf van een ouder koppel Lang-Weekend September 2024

Joli studio moderne, bien décoré et bien équipé en campagne au calme avec une superbe vue . Restaurants à proximité . Très bonne accueil de la part des propriétaires .

Vertalen naar het Nederlands
D. Rene FR Belgique
9,3
Verblijf van een ouder koppel Midweek Augustus 2024

Très beau gîte tout neuf. Excellente situation proche des restaurants et autres activités. A 10 à 15 minutes à pied du centre de Rochehaut. Vue magnifique. Literie confortable. Décoration élégante. Bref, on s’y sent bien.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken