Romantische luxeloft voor 2 met privéwellnessruimte in Sprimont, Ardennen

[107681-02]
2 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige luxe loft voor 2 personen in het pittoreske dorpje Sprimont . Deze romantische suite is de perfecte keuze voor een verblijf in de Ardennen.   Speciaal voor koppels  op zoek naar een romantisch uitje . De loft is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over een gezamenlijke tuin en een gezamenlijk terras die je deelt met de andere 2...

Welkom in deze prachtige luxe loft voor 2 personen in het pittoreske dorpje Sprimont. Deze romantische suite is de perfecte keuze voor een verblijf in de Ardennen.  Speciaal voor koppels op zoek naar een romantisch uitje.

De loft is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over een gezamenlijke tuin en een gezamenlijk terras die je deelt met de andere 2 luxe wellness-suites in het gebouw. De loft is ingericht in een barokke en romantische stijl, wat bijdraagt tot de charme en het comfort van je verblijf.

Een van de hoogtepunten van deze accommodatie is de privé wellnessruimte. Hier kun je genieten van een bubbelbad en een sauna. De loft beschikt ook over een gaskachel die zorgt voor een warme en gezellige sfeer, ideaal voor een romantische avond.

De slaapkamer is ruim en comfortabel, met een groot bed dat garant staat voor een goede nachtrust. De badkamer is modern en goed uitgerust, met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.

Rondom de loft vallen er tal van activiteiten en bezienswaardigheden te ontdekken. Voor een adembenemend uitzicht en een gevoel van vrijheid, bezoek je de Roche aux Faucons. Eén van de mooiste uitkijkpunten in de regio! met een panoramisch uitzicht over de vallei.

Een absolute aanrader is een wandeling langs het idyllische riviertje de Ninglinspo. Dit is een van de meest schilderachtige wandelroutes in de Ardennen en biedt een unieke natuurervaring.

Voor liefhebbers van geschiedenis en cultuur is een bezoek aan het Kasteel van Franchimont een must. Dit middeleeuwse kasteel biedt een fascinerende kijk op het verleden en is een geweldige plek om te verkennen.

Met zoveel te zien en te doen in de omgeving, is deze luxe loft in Sprimont de ideale uitvalsbasis voor een romantisch verblijf in de Ardennen. Boek nu!

 

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Speelruimte
Barbecue
Gaskachel
Sauna , Bubbelbad
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Gezamenlijke tuin
Gezamenlijk terras
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Christelle - Customer Service Advisor
Tip(s) van Christelle Customer Service Advisor

Een romantische extra service die de eigenaar aanbiedt: je kan een ontbijt reserveren (op aanvraag en reservering vooraf). 

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een privé weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Het platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
120 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Airconditioning warm/koud
Jaar van renovatie
2020

Niveau 0

  • Ontspanningsruimte

    Gaskachel, Bubbelbad (2 pers), Sauna (2pers), Ligstoelen
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1
  • Afzonderlijk toilet x1

Niveau 1

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Nespresso Koffiemachine , Waterkoker , Broodrooster , Vruchtenpers
  • Zitkamer

    TV

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 450 m²
  • Gemeenschappelijk terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Badhanddoeken ter plaatse
Bedlinnen ter plaatse
Bos
500m (Sprimont)
Bakkerij
5 km (Sprimont)
Apotheek
5 km (Sprimont)
Restaurants
5 km (Sprimont)
Winkels
5 km (Sprimont)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

P. Jolien NL Belgique
9,1
Verblijf van een jong koppel Midweek Juli 2024

Zeer aangenaam verblijf gehad. De eigenaars zijn zéér behulpzaam en heel vriendelijk. Wij hadden een probleem met de afvoer in de keuken, de eigenaars stonden binnen het uur daar om het probleem op te lossen. Het verblijf is op een rustige locatie gelegen. De welness faciliteiten zorgen voor pure ontspanning. Wij zijn zeer tevreden en komen zeker nog eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken