Modern en comfortabel vakantiehuis in Virton, Ardennen

[107694-01]
+
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Uitstekend Lees de reacties 9,5

Welkom in dit prachtige vakantiehuis in Virton, perfect voor 2 koppels met hun kinderen. Deze moderne en comfortabele woning biedt plaats aan 6 personen en is ideaal gelegen in een rustig dorpje, omgeven door de prachtige natuur van de Ardennen. Het huis beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers , waardoor iedereen voldoende ruimte en privacy heeft. Bij aankomst zul je meteen de...

Welkom in dit prachtige vakantiehuis in Virton, perfect voor 2 koppels met hun kinderen. Deze moderne en comfortabele woning biedt plaats aan 6 personen en is ideaal gelegen in een rustig dorpje, omgeven door de prachtige natuur van de Ardennen. Het huis beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, waardoor iedereen voldoende ruimte en privacy heeft.

Bij aankomst zul je meteen de charme van de woning opmerken. Zo ligt er achter het huis een buitenzwembad, ideaal om af te koelen op warme zomerdagen. De ruime en lichte woonkamer is perfect om te ontspannen na een dag vol avonturen. De keuken is modern en volledig uitgerust, zodat je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Voor de kleintjes is er een babybedje en een kinderstoel beschikbaar, zodat ook zij zich helemaal thuis voelen. In de privétuin kunnen ze naar hartenlust ravotten.

Buiten vind je een groot privéterras met een barbecue, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de omliggende natuur, waardoor je echt kunt genieten van de rust en de schoonheid van de Ardennen. Het huis is de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten door de prachtige omgeving, je beschikt trouwens over een beveiligde fietsenstalling.

Een ander groot voordeel van dit vakantiehuis is de nabijheid van verschillende interessante activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kun je plezier maken bij het meer van Conchibois, een prachtige plek om te zwemmen, picknicken en genieten van de natuur. Voor een culturele uitstap kun je een bezoek brengen aan Virton, de hoofdstad van de Gaume, die bekend staat om zijn rijke geschiedenis en charmante straatjes.

Een andere aanrader is de beschermde site van Montauban. Deze historische plek biedt een fascinerende blik in het verleden en is omgeven door prachtige wandelpaden. Voor wie van zon en wijn houdt, is een uitstap naar Torgny een must. Dit pittoreske dorpje staat bekend om zijn zonnige klimaat en heerlijke wijnen.

Dit vakantiehuis in Virton biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu wilt ontspannen bij het zwembad, genieten van een barbecue op het terras, of de prachtige omgeving wilt verkennen, dit huis heeft het allemaal. Boek nu en ontdek zelf waarom dit de perfecte plek is voor een vakantie met familie en vrienden.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Buitenzwembad
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Tuinmeubilair , Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland, in het centrum van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Dorp
Oriëntatie
Zuiden
Oppervlakte
120 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1950
Jaar van renovatie
2024

Niveau -1

  • Beveiligde fietsenstalling

    Aantal parkeerplaatsen: 6, Fietsreinigingskit

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Zetel 2p x 1, zetel 4p x 1, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Koffietoestel Dolce Gusto, Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Amerikaanse koelkast x 1, Afwasmachine x 1, Magnetron (microgolf) x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Vruchtenpers
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1

Buiten

  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Privétuin

    Oppervlakte 1400 m², Deels omheind door een haag + omheining
  • Buitenzwembad

    privé, Verwarmd 26°C mits buitentemperatuur van minstens 15°C, Afgeschermd met een rolluik, Afmeting (8 m x 4 m x 1.5 m), Beschikbaarheid Van 01/06 t/m 30/09, Ligstoelen
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bakkerij
2 km
Apotheek
8 km (Virton)
Ravel
8 km (Virton)
Restaurants
8 km (Virton)
Winkels
8 km (Virton)
VVV Kantoor
8 km (Virton)
Mister Cash
8 km (Virton)

4 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,5
Uitstekend

L. Sien NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2024

Onverwachts op dit huis gekomen tijdens de zoektocht naar nog een kleine midweek het einde van de vakantie. Het was alles wat we zochten. Perfecte woning, heel proper en verzorgd. Alles is aanwezig. We hadden geluk met het weer, dus we hebben ook enorm genoten van het zwembad en het terras met prachtig uitzicht. Heel vriendelijke ontvangst door de eigenaars!

Vertalen naar het Nederlands
K. Haci Mevlut NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Augustus 2024

Was een heel goede en nieuw gerenoveerde huis. En heel vriendelijke eigenaars

Vertalen naar het Nederlands
B. Mehdi FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Augustus 2024

Maison parfaite pour un WE ou une semaine. Piscine top maison top, un coin parfait pour des balades vélos et randonnées. A 20km des 3 frontières

Vertalen naar het Nederlands
A. Lemaire FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Augustus 2024

Accueil très chaleureux, propriétaires serviables, réactifs et conciliants. La piscine est super, la maison est agréable et les balades dans les environs sont très jolies.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken