Zalige vakantiewoning in Wanze, Ardennen

[107572-01]
2/4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
NEW Wees één van de eersten om van dit vakantiehuis te genieten.

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in Wanze , ideaal voor 4 personen . Deze charmante woning biedt een comfortabele en warme sfeer, perfect voor koppels of kleine gezinnen met kinderen . De woning is gebouwd met authentieke materialen als hout en natuursteen wat bijdraagt aan de charme van het huis. De woning beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer , wat het...

Welkom in deze prachtige vakantiewoning in Wanze, ideaal voor 4 personen. Deze charmante woning biedt een comfortabele en warme sfeer, perfect voor koppels of kleine gezinnen met kinderen. De woning is gebouwd met authentieke materialen als hout en natuursteen wat bijdraagt aan de charme van het huis.

De woning beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer, wat het ideaal maakt voor een intiem verblijf. Buiten vind je een groot privéterras waar je kunt genieten van een heerlijke barbecue. Er is ook een vuurkorf voor gezellige avonden onder de sterren.

Voor de kinderen zijn er tal van buitenspeeltuigen zoals een schommel, glijbaan, trampoline en een heuse speeltoren. De gezamenlijke tuin biedt voldoende ruimte voor de kinderen om lekker te ravotten.

Voor de fietsliefhebbers is er een beveiligde fietsenstalling, een fietsreinigingskit en een fietsherstellingskit. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Bovendien ligt de Golf Naxhelet op slechts 4 kilometer afstand, perfect voor een ontspannen dagje golfen.

De grote tuin wordt omringd door een klein bos, wat zorgt voor een rustige en natuurlijke sfeer. De perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur!

Bezoek het elegante Kasteel van Modave. Dit kasteel is een prachtig voorbeeld van 17e-eeuwse architectuur en biedt een fascinerende kijk op de geschiedenis en cultuur van de regio. De tuinen en het interieur van het kasteel zijn absoluut de moeite waard om te verkennen.

Plan een romantisch uitstapje naar het Kasteel van Jehay. Dit kasteel staat bekend om zijn unieke architectuur en prachtige tuinen. Het is een perfecte plek voor een dagje uit met je geliefde of gezin.

Ontdek de indrukwekkende stad Hoei. Deze stad biedt een rijke geschiedenis en tal van bezienswaardigheden. Bezoek het Fort van Hoei, dat een indrukwekkend uitzicht over de stad en de omgeving biedt.

Verken de hoge wallen van het Kasteel van Moha. Dit kasteel biedt een fascinerende kijk op de middeleeuwse architectuur en de geschiedenis van de regio. Het is een geweldige plek voor een dagje uit met het gezin.

Deze vakantiewoning in Wanze biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Of je nu wilt ontspannen in de rustige omgeving, genieten van de vele buitenspellen met de kinderen, of de rijke geschiedenis en cultuur van de regio wilt verkennen, deze woning is de perfecte keuze voor jouw volgende vakantie.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue met hout
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Gezamenlijke tuin
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Beveiligde fietsenstalling
Privéparking
Andere
Fietsherstellingskit , Fietsreinigingskit

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het centrum van het dorp, op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
35 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Elektrisch
Productiewijze warm water
Bouwjaar
2023

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met diepvriezer, Afwasmachine, Koffietoestel Dolce Gusto Koffietoestel Dolce Gusto , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer
  • Eetkamer

  • Zitkamer

    Slaapzetel 2 pers x 1, TV
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer - 2p

    2p bed x 1

Buiten

  • Privéterras

    Oppervlakte 14 m²
  • Gemeenschappelijke tuin

    Deels omheind, Oppervlakte 4000 m², Gemeenschappelijk met de eigenaar
  • Buitenspeeltuigen

    Speeltoren, Trampoline, Glijbaan, Schommel
  • Beveiligde fietsenstalling

    Fietsenstalling: x 4
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
50 m
Bakkerij
4 km (Wanze)
Apotheek
4 km
Rivier
4 km (Maas)
Golf
500 m (Golf Club Naxhelet)
Ravel
4 km (Ravel 1 Est-Namur-Maastricht)
Restaurants
1 km
Winkels
4 km (Wanze)
Markt
4 km (Wanze)
Station
4 km (Wanze)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken