Sprookjesachtige paalwoning in Francorchamps, Hoge Venen

[107668-01]
+
2/4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Zeer goed Lees de reacties 9,2

Welkom in deze knusse en sprookjesachtige paalwoning  in  Francorchamps , perfect voor een romantisch verblijf of een gezellige vakantie met het gezin. Dit  uitzonderlijk verblijf  biedt plaats aan  4 personen  en is ideaal gelegen in een  prachtige, beboste en bloemrijke tuin . De omgeving is werkelijk  bucolisch en charmant , een waar paradijs...

Welkom in deze knusse en sprookjesachtige paalwoning in Francorchamps, perfect voor een romantisch verblijf of een gezellige vakantie met het gezin. Dit uitzonderlijk verblijf biedt plaats aan 4 personen en is ideaal gelegen in een prachtige, beboste en bloemrijke tuin. De omgeving is werkelijk bucolisch en charmant, een waar paradijs voor wandelaars, met diverse wandelroutes.

De woning beschikt over een privéterras, waar je kunt genieten van de rust en de natuur. Voor de liefhebbers is er een barbecue. Binnenin vind je een houtpelletkachel die zorgt voor een warme en gezellige sfeer. De woning is uitgerust met een laadpaal voor elektrische voertuigen.

De slaapkamer is ruim en comfortabel, de badkamer is modern en goed uitgerust. 

De omgeving van de woning is werkelijk bucolisch en charmant. Gelegen in het hart van een prachtige, beboste en bloemrijke tuin, is dit de perfecte uitvalsbasis voor wandelaars. De diversiteit aan wandelroutes zal je zeker bevallen.

Bezoek de Abdij van Stavelot, een plek die cultuur en erfgoed ademt.  In Stavelot zelf kun je genieten van folklore en ontspanning.Voor een adrenalinekick kun je je hart laten racen op het circuit van Spa-Francorchamps.

De stad Spa biedt zowel water- als cultuuractiviteiten, en is een geweldige bestemming voor een dagje uit. Duik in de rijke geschiedenis van Malmedy in het Malmundarium en bezoek de kathedraal van Malmedy, een opmerkelijke historische trekpleister.

Of je nu een romantisch verblijf zoekt of een gezinsvakantie plant, deze vakantiewoning in Francorchamps biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke tijd. Ontdek de charme van de Ardennen en geniet van een fantastisch verblijf in deze comfortabele en charmante woning.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Romantisch verblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Houtpelletkachel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
EV-oplaadpunt
Privéparking
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Een van de unieke voordelen van deze woning is de traiteurservice die door de eigenaar wordt aangeboden. Van een heerlijk ontbijt tot een uitgebreid diner, alles is mogelijk met lokale en kwaliteitsproducten. Dit is de ideale formule om volledig te ontspannen en te genieten van je vakantie. Meer informatie en mogelijke formules zijn beschikbaar op aanvraag.

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Bossen
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
50 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Elektrisch / Houtpelletkachel
Bouwjaar
2024

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtpelletkachel
  • Eetkamer

  • Kitchenette

    Multifunctionele magnetron x 1, Vitroceramische kookplaat x 2, Koelkast x 1
  • Badkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Mezzanine

    Zetel 1p x 1

Buiten

  • Terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Tuin

    gemeenschappelijk, Niet omheind, Oppervlakte 1200 m²
  • Privéparking

    Laadstation voor elektrisch voertuig, Aantal parkeerplaatsen: 1
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bedlinnen te huren (verplicht)
Vaatdoeken mee te nemen
Skipiste
15 km (Ovifat)
Ravel
1 km (Sart)
Restaurants
1 km
Winkels
13 km (Malmedy)
Bakkerij
1 km
Apotheek
1 km
Markt
9 km (Spa)
VVV Kantoor
9 km (Spa)

3 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,2
Zeer goed

C. Mario FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2024

Nous avons passé un excellent séjour en famille dans cette jolie cabane. La cabane est très bien agencée et surtout bien isolée (bruit, chaleur/froid). Vous y trouverez tout l'équipement dont vous avez besoin pour cuisiner, vous détendre en famille avec des jeux et profiter d'un magnifique espace jardin. Aux alentours, vous trouverez de belles balades (promenade de la Hoëgne). La propriétaire prépare des petits-déjeuners, brunch ou plateau repas pour le BBQ; c'est très pratique et délicieux!

Vertalen naar het Nederlands
P. Peggy NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Augustus 2024

Fijn ontvangst door de eigenaar. Nieuw, charmant en idyllisch huisje in een mooie tuin naast huis eigenaar. Deze was attent en beschikbaar: plaatste bij warm weer extra loungezetels in de tuin. Mooie wandelingen in de buurt. Vertrekpunten wandelingen verspreid op ongeveer 10 minuten rijden met wagen. 1 vertrekpunt te voet (+/-30 minuten) bereikbaar via straat (vrij druk bereden op het moment van onze aanwezigheid). Wij hebben alvast een heel fijn weekend gehad.

Vertalen naar het Nederlands
S. Emiel NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2024

Zeer leuk huisje, echter als je als gezin komt, missen we een tv en een groter fornuis om op te koken

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken